Terapie online

Multe persoane au un sentiment acut al unicității propriei suferințe și experiențe. Descoperă în cadrul grupului că nu ești singurul care trece prin așa ceva și mai ales nu că nu trebuie să treci singur prin perioada dificilă.

0 Comments

Pauză pentru mintea ta

Suntem expuși zilnic milioanelor de stimuli. De cele mai multe ori pauza înseamnă să mănânci, să te uiți pe telefon, TV, etc., dar fără să ne dăm seama adăugăm alte activități de procesat pentru mintea noastră. Iată câteva sugestii despre cum poți reduce numărul de stimuli și cum poți lăsa mintea să se odihnească.

0 Comments

Tehnica 5, 4, 3, 2, 1

În timpul atacului de panică sau a unei stări de anxietate puternice mintea noastră rămâne blocată cu gândul la pericol. Realitatea nu mai este percepută corect și devenim din ce în ce mai neliniștiți.

0 Comments

Cum te simți în compania ta?​

Cât de dificil sau ușor este să petreci timp în compania ta? Reușești să stai tu cu tine fără a simți nevoia de a te uita pe telefon sau să citești o carte sau să dai drumul la TV?...

0 Comments

Afirmații pentru când ești anxios

Atunci când suntem anxioși gândurile noastre se îndreaptă mai degrabă spre pericol. Devenim iraționali într-un mod inconștient ceea ce duce la accentuarea stării de anxietate. Iată câteva afirmații ce iți pot fi de folos atunci când ești anxios...

0 Comments

De ce să te cunoști pe tine însuți?

Dacă te cunoști, vei înțelege că tot ceea ce ai nevoie este în interiorul tău. Toată puterea din lume se află în interiorul fiecăruia dintre noi. Este adânc înăuntru, așteptând să fie descoperită.

0 Comments