ÎNCEPE CĂLĂTORIA

A te cunoaște este o călătorie

Este despre a descoperi cum ești tu ca om, da, tu cel real. Călătoria este neprevăzută și te captivează profund în timp ce te aduce față în față cu cele mai mari frici, dubii, vulnerabilități și insecurități. În această călătorie te vei întreba în ce mod îți trăiești viața și dacă se potrivește cu scopul tău suprem. Și dacă nu știi care este acela, dă-ți voie să trăiești în acest spațiu al neștiinței. Călătoria către cunoașterea de sine poate fi provocatoare și înspăimântătoare, dar asta se mai schimbă în timp. Cunoașterea de sine înseamnă și să îți dai voie să nu știi, în timp ce descoperi adevărul profund despre cine ești. Este despre a asculta chemarea, înțelepciunea profundă în timp ce îți asculți inima. A te cunoaște este despre a-ți cunoaște valorile, principiile, prioritățile și visurile. A te cunoaște înseamnă a respecta (dar nu a te atașa) de punctele tari și slăbiciunile, pasiunile și fricile, dorințele și visurile, gândurile și sentimentele, ce îți place și ce nu, toleranțele și limitele.


Psihologul este partenerul de încredere ce te va însoți în această călătorie sprijinindu-te și oferindu-ți instrumentele necesare pentru a depăși obstacolele și momentele dificile. Dacă ești în căutarea unui psiholog în Iași ne poți face o vizită la cabinet. Dacă nu ești din Iași putem intra în contact cu ajutorul aplicației Skype.

Fă-ne o vizită

str. Trantomir, nr. 12A, Iași

fă o programare

0740.059.888

cere un sfat

psiholog@afladespretine.ro

Urmărește

  • Opens in a new tab
  • Opens in a new tab
  • Opens in a new tab

De tine depinde și tu trebuie să decizi importanța de a te cunoaște pe tine însuți și dacă vrei să faci această călătorie.
E nevoie de curaj și voință pentru a da jos fiecare strat.
Dar ia aminte că o viață trăită fără să te cunoști pe tine este o viață trăită după voia celorlalți și după placul altora.

„Să te iubești pe tine însuți este primul secret al fericirii”
Robert Morely

  • Opens in a new tab
  • Opens in a new tab
  • Opens in a new tab